Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2013 10:11 - Размисли за управлението на кабинета
Автор: tribun Категория: Политика   
Прочетен: 946 Коментари: 0 Гласове:
1



    Кабинета Орешарски,идеи за излизане от кризата и какво не е свършил кабинета за шест месеца

Относно създавнето на 250 000 работни места. В България има 2,5 милиона пенсионери ако всеки отдели по5 лева всеки месец това са 12,5 милиона,с тези пари спокойно можем да открием 20 000 работни места ,от типа социален помощник и ако се обясни на  пенсионерите ,че срещу тези 5 лева ,ще има кой да им занесе храна,да им купува лекарства,при нужда да се обажда на спешна помощ и т.н .Това води до това ,че децата им няма всеки месец  да  ходят за лекарства и да харчат пари за гориво,а пенсионерите ще са спокойни и във всеки момент ще могат да разчитат на помощ ,това осигурява и спокойствие на децата им защото няма да се притесняват да заминат в чужбина при положение ,че има социални служби.

Почасово заплащане,хайде след толкова години най после да се определи почасово заплащане,защо хората седят 8 часа на работа при положения ,че могат да свършат същата за 4 часа.Отиваш свършваш определена работа за 2 часа ,оп в картата 10 лева,защо в картата защото трябва да ти вземат данък .Ако не се плащат данъци спукана е работата на държавата.

 

 

Спрете този китайски внос на джапанки и кецове,дайте евтини кредити желаещите  да си купят машини и ние да си правим джапанките и още куп фантифлюшки който внасяме от 8000километра разстояние и се чудим как тези китайци се занимават да правят тези дребни изделия които заливат пазара ,наред с големите западни фирми който построиха заводи там.Нека им дадем възможност да построят и заводи в България и тука си имаме евтина работна ръка,ама нека да забравим за комисионните и да се правим от голямото ,,Добро утро".

Абе стегнете тези банки ,за лев превод взимат по 3 лева такса,лихва по кредита 8% по влоговете 4% за всеки даден лев взимат два в крйна сметка те работят с парите на хората ,а за бързите кредити въобще не ми се говори с техните лихви спокойно може и цял живот да плащаш.

Спрете парите на ръка,крайно време да се знае потока на парите и всеки да си поеме отговорност и да плаща тези 10% данък.В България се въртят едни пари къде от наркотици,проституция и разни офшорки.Крайно време е икономическата полиция да си влезе в ролята ,аз не съм чул в последно време нещо да е свършила.

Какво стана с митниците защо мълчите,какво пълнят бюджета или партийните каси.Уж приходи от незаконния внос на цигари,ще увеличаваме ,а какво стана старата песен на нов глас.Теглиме заеми.

Какво правим с безработните над 50 години,за младите има програми,намира се работа тук,там,някой поемат към терминал 2,вариантите са два или им се създава заетост ,чрез изграждане на малки фирми или те поемат към терминал 2.

Абе въведете най после тези прословути електронни карти който щяха да  ни служат уж за всичко.И дайте повече услуги  по интернет да се извършват,писна ни са една бележка да ходиш до общината  и да ти вземат такса 1лев или повече.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tribun
Категория: Политика
Прочетен: 49492
Постинги: 27
Коментари: 8
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930